Vrei sa inveti germana,
dar nu stai bine cu finantele si timpul liber?


Asculta 20 min/zi aceste Metode de Invatare Audio Unice
si Vorbesti Cursiv si Corect lb. Germana in 21 de Zile...
Inveti germana precum un bebelus invata limba materna

Metoda demonstrata pe 288 de romani care in 3 saptamani vorbesc cursiv germana si inteleg vorbitorii nativi


"Acorda-mi 10 Minute si Iti Voi Dezvalui Cum Poti Vorbi si Scrie corect Germana cu Aceste Metode Audio de Invatare Accelerata descoperite
in 1960 de cercetatori din Bulgaria, SUA si Japonia"
 
Draga viitorule vorbitor de limba germana,
 

Te simti rusinat cand vorbesti germana? Pronuntia ta lasa de dorit? Faci o gramada de greseli gramaticale cand vorbesti sau scrii?

   

Iti este greu sa te faci inteles si pari confuzi cand vorbesti germana? Te simti frustrat din cauza faptului ca nu poti intelege vorbitorii nativi cu usurinta?

   

vrei sa vorbesti fluent limba germana, limba relatiilor bancare si comerciale, si limba vorbita in jumatate din multinationalele din Romania (OMW, Siemens, Continental...)?

   

vrei sa cunosti germana, singura limba straina din Romania care face diferenta cand te angajezi?

   

vrei sa scrii corect si sa vorbesti cursiv limba germana in aprox. 21 de zile, fara sa tocesti manuale greoaie si frustrante... vei invata ascultand lectii audio in timp ce te relaxezi, conduci sau faci curatenie (vezi mai jos demonstratia cum poti invata germana in 21 zile)

 

Vrei sa vorbesti cursiv germana si sa-ti intelegi interlocutorul instantaneu, fara sa fii nevoit sa traduci in mintea ta ce spune? Esti emotionat, te simti ridicol, chiar rusinat cand vorbesti germana, atunci acest articol iti poate imbunatatii viata, fiindca esti pe cale sa descoperi cum poti invata germana in doar 21 de zile!

Te vei simti relaxat si fericit peste 21 de zile cand vei vorbi Germana cu usurinta?

Iata demonstratia practica despre cum in 21 de zile si tu vei putea vorbi si scrie corect in limba germana:

 
Iata Demonstratia Cum Poti Vorbi Fluent si Scrie Corect Limba GERMANA in Doar 21 Zile

Sugestopedia... este o metoda de invatare accelerata si temeinica asupra limbilor straine elaborata de medicul si psihiatrul bulgar Gh. Lozanov, in Institutul de Sugestologie din Sofia, primele experiente debutand in 1960.

Ea permite asimilarea de material factual (informatii statice si descriptive: cuvinte, expresii, cifre, date, formule, dar si sisteme largi de idei) din orice domeniu. In zeci de scoli din Bulgaria elevii invatau in numai doua luni materia unui an scolar, clasele realizand spectaculoase "accelerari ale studiilor".

In fosta Uniune Sovietica centrele de sugestopedie erau destate doar armatei sau copiiilor din famili bogate, si includeau programe de invatare a limbilor straine, care folosesc in special manuale audio ce sunt parcurse intr-o luna jumatate, doua ore pe zi, timp in care cursantii asimileaza 3 000 unitati lexicale si structuri lingvistice, (totalul de unitati lexicale si structuri lingvistice al unei limbi straine fiind de 3500 unitati).

In 1969, ziarul Pravda afirma ca "este posibila invatarea unei limbi straine intr-o luna". Un savant japonez anunta ca "Am invatat engleza in 7 zile; germana in 15".

Insusi Lozanov raporteaza ca unii subiecti pot asimila 3000 de cuvinte pe zi (sa nu uitam ca fondul activ al vocabularului unei limbi este de 2500-3000 cuvinte), eficienta invatarii crescand de 5 pana la 50 de ori.

Centrele de sugestopedie din Berlin si Leipzig au constatat o retinere a materialului invatat in proportie de 88% dupa 6 luni. Ori, dupa o invatare obisnuita, lucrurile stau cu totul altfel: dupa 6 luni persoana retine 60% din materialul invatat!

Asa se face ca in ultimii 30 de ani au proliferat in lume diferite metode de superinvatare si hipermnezie, hranite din surse relativ comune si bazandu-se pe principii similare, dacă nu identice, aceste metode sunt folosite atat de Institutul Pedagogic de Limbi Straine din Moscova, cat si in cursul "Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile" prezentat in continuare, care te va ajuta sa vorbesti fluent germana in doar 21 de zile

 
 

Nu inveti pe de rost, nu ai nevoie de carti plictisitoare
de gramatica sau sa studiezi liste groaznice de vocabular

 

Gramatica limbii germane te face sa te simti neajutorat si plictisit? Esti ingrijorat deoarece nu vei putea folosi vreodata gramatica corect?? De vina sunt metodele vechi de predare si manualele greoaie care fac invatarea unei limbi straine sa necesite rezolvari de exercitii, concentrare si ani de studiu, ori tu nu ai timp de asa ceva!

Dar daca ti-as spune ca regulile de gramatica nu sunt cheia pentru a invata sa vorbesti Germana corect, usor, si natural?

Cei mai buni elevi ai limbii germane sunt copiii. DE CE?

Copiii nu invata regulile de gramatica si nu invata din manuale. Ei foloesc subconstientul si metode de invatare prin ascultare.

De aceea invatarea limbii germane se face in mod natural, fara efort, la fel cum copiii invata limba materna: ascultand expresii uzuale si repetandu-le cu voce tare. Prin aceasta metoda creierul tau asimileaza gramatica limbii germane si iti dezvolta vocabularul, precum un bebelus invata limba materna (vei descoperi cum sa faci acest lucru din cursul Vorbeste Germana Cursiv in 21 Zile)

Cat despre dezvoltarea vocabularului, nu trebuie sa memorezi cuvinte din dictionar si nici sa stai concentrat pentru a intelege ce inseamna fiecare cuvant. Metodele noastre de predare a limbii germane contine peste 288 de conversatii cu multe fraze ritmate incluse in ele, fraze care te ajuta sa memorezi usor cuvintele ce le alcatuiesc!

A sosit momentul sa inveti si tu germana in doar 21 de zile!


Adevarul despre invatarea limbii germane in 21 zile...

 

Adevarul este ca daca vei continua sa folosesti cartile si manualele traditionale de invatare a limbii germane, nu vei vorbi germana bine, decat dupa ani de studiu. Si asa vei avea probleme de exprimare.

Totusi, exista o cale! Conform unor studii recent facute de experti in limbi straine de la Moscova mai mult de 80% din conversatiile de zi cu zi din limba germana, sunt formate din 1128 de cuvinte, pe care le poti folosi in mod uzual in orice context...

Folosind metodele noastre audio in doar 3 saptamani vei avea o abilitate incredibila de a vorbi cu usurinta.

Vorbitorii nativi te vor intelege si tu, la randul tau ii vei intelege fara efort. Te vei simti in sfarsit mult mai relaxat, mai fericit si mai increzator de fiecare data cand vorbesti germana.

Trebuie sa iti schimbi metoda de invatare si primul lucru pe care va trebui sa il faci este sa uiti de gramatica limbii germane.

Iata cum Maria a invatat Germana in 21 Zile... Si tu poti!Numele meu este Maria, am terminat facultatea de Petrol si Gaze de la Ploiesti si timp de mai bine de 10 ani am avut un loc de munca sigur pana cand compania petroliera la care lucram a fost preluata de o firma Austriaca si peste noapte siguranta locului de munca a fost spulberata de handicapul ca nu cunosteam limba germana.

Astfel am ajuns la o incrucisare de drumuri, ori invat limba germana ori renunt la locul de munca unde lucram de peste 20 de ani...

Din pacate, cartile si cursurile cumparate nu m-au ajutat prea mult... modul greoi de abordare a gramaticii, lipsa timpului liber si stresul de la serviciu au facut germana aproape imposibil de invatat... pana intr-o seara cand in timp ce naviga pe internet, am gasit cursul Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile... Prezentarea dvs m-a convins imediat ca accesta este cursul de care am nevoie

Ingeniozitatea cu care a fost conceput si realizat acest curs, combinarea in mod eficient a limbii germane cu traducerea consecutiva in limba romana... m-au ajutat sa invat limba germana mult mai usor decat m-as fi gandit...

Mai mult, vreau sa iti spun ca acest curs este perfect pentru programul meu de lucru, doua CD-uri le tin acasa si le asculta cat timp fac curatentie, gatesc sau ma joc cu Vladut, iar al treilea CD il ascult in masina cand ma intorc de la serviciu... baietelul meu a inceput sa prinda si el cateva lucruri din curs... cel putin el invata limba germana la timp!

Acest curs este pentru toata familia, atat pentru noi de 'varsta a doua' care am invatat limba rusa prin scoli... cat si pentru cei mici.

Recomand acest curs tuturor celor ce vor sa stie germana

P. Maria, Inginer O..W


 
 

Ce spun Expertii despre Cursul
Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile?

 

Cursul insusi se bazeaza pe metodele de predare utilizate de cei mai buni profesori de limba germana din lume si implementate in cursul Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile de o echipa de profesori romani din Sibiu, care au trait mai bine de 30 de ani in Germania.

Si tu vei putea folosi cele mai bune idei de la cei mai buni experti din Germania si Romania - prin intermediul lectiilor audio din cursul Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile care te ajuta sa inveti Germana, inclusiv gramatica, repede si usor.

Metodele de predare care stau la baza cursului Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile sunt revolutionare in materie de invatare rapida, astfel cursul include:

 

Metoda incredibila prin care asimilezi Vocabularul si Gramatica fara sa Studiezi: asculta mini-povesti si repeta. Invata germana in mod automat, natural si fara sa trebuiasca sa memorezi.

   

Metoda de invatare "in adancime" care te ajuta sa vorbesti germana instinctiv. Iti vei aminti cuvintele de baza din limba germana si notiunile de gramatica pentru totdeauna - si le vei folosi in mod instinctiv. Iti va placea la nebunie noua ta abilitate de a vorbi cursiv!

   

Metoda terapeutica prin care inveti germana ca sa te relaxezi, ascultand articole in limba germana despre subiecte foarte interesante si captivante. Imagineaza-ti ca razi si te relaxezi in timp ce inveti!

   

Metoda de asimilare a vocabularului este inspirata din modul in care bebelusii invata limba materna. Acesta metoda sta de fapt, la baza tuturor lectiilor din cursul Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile, astfel inveti germana natural si fara efort.

   

In curs sunt implementate si secretele folosite de cei mai buni elevi din Sibiu, care au invatat limba germana in doar cateva saptamani. Trebuie doar sa copiezi ce au facut ei, sunt niste tehnici simple si dovedite ca te invata sa vorbesti germana corect in doar cateva saptamani.

 
 

Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca as lua ideile celor mai buni elevi, si cele mai bune metode de predare de la cei mai buni profesori din lume si le-as folosi pentru a crea un nou gen de lectii de invatare a limbii germane - nu ar fi uimitor rezultatul?

Exact asta am facut, si...

 

Iata ce spun oamenii obisnuiti care nu stiau germana,
despre cursul Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile

 


Singurul curs care ne-a ajutat sa invatam germana pe mine si fetita mea de 7 ani. Recomand tuturor parintilor care vor sa invete germana impreuna cu copiii lor sa urmeze pasii de mai jos:

Pasul 1: renunta la manuale de invatare a Limbii Germane existente la ora actuala, care fac procesul de invatare foarte greoi... prea multe exerciti, multa gramatica, interactivitate zero, toate fac ca invatarea limbii germane sa fie aproape imposibila pentru cei ca noi, care au un serviciu si poate si 1-2 copii acasa

Pasul 2: Majoritatea oamenilor nu reusesc sa invete o limba straina din cauza lipsei timpului liber. Rezolvarea acestei probleme se afla in Lectiile Audio ale cursului "Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile"... asculta CD-urile Audio acasa, in masina, sau la serviciu pret de cateva minute pe zi si poti vorbi propozitii simple in germana inca din primele zile! Imagineaza-te pentru o secunda intr-o situatie mai tensionata... ai reusit sa iti pastrezi locul de munca pentru ca "stii limba germana"..

Nu stii de ce te poti lovi in viata, este bine ca si tu sa te aflii printre oamenii care stiu germana, mai ales acum cand:

 
invatarea limbii germane cu ajutorul cursului Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile este asemenea unei calatorii. Aceasta calatorie este placuta si interesanta, si nicidecum obositoare sau frustranta, asa cum ne-am obisnuit datorita metodelor de predare invechite...
   
Metoda de invatare a limbii germane pe cale AUDIO este foarte eficienta, astfel poti invata germana la munca, in fata calculatorului, pe strada, cat timp gatesti sau faci curatenie, in masina, citind o carte sau rasfoind reviste...
   

Recomand tuturor sa invete limba germana, indiferent de varsta - mai ales acum cand prin aceste metode inveti rapid si fara efort! 
 

Cursul Vorbeste Germana in 21 Zile iti cimenteaza informatiile invatate prin 4 elemente esentiale, n-ai cum sa mai uiti germana

 

Datorita implementarii in cursul Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile a celor patru elemente esentiale ale invatarii unei limbi straine: Ascultarea, Conversatia, Scrierea si Citirea, iti este asigurata acumulare temeinica si definitiva a notiunilor de limba germana.

Lectiile sunt foarte usor de invatat fiindca prezinta lucruri si evenimente din viata ta reala: prezentare personala, probleme si duscutii acasa sau la serviciu, conversatii despre turism, moda, hobby-uri, etc...

Iar fiecare lectie se leaga de urmatoarea ca si cand ai la dispozitie propriul profesor care te ia de mana si iti sopteste limba germana, fara sa-ti dai seama cand ajungi la lectiile pentru avansati..

 
 

"Vorbeste Germana in 21 Zile" probabil cel mai usor sistem de invatare a limbii germane din Romania


Am proiectat cursul "Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile" pentru a deveni poate cel mai usor sistem de invatare a limbii germane din Romania, atat pentru o vorbire fluenta cat si pentru o pronuntie de invidiat indiferent daca ai mai studiat vreodata sau nu vreo limba straina.

Acest curs interactiv va face ca limba germana sa fie pentru tine foarte accesibila, iar invatarea ei completa, definitiva si facuta intr-un mod placut, si asta deoarece:
 
Cursul "Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile" este unul complet si facut sa se muleze pe stilul tau de viata si lipsa tot mai mare a timpului tau liber, si totusi sa te faca sa vorbesti fluent si sa scrii corecta limba germana.
   
Structura formata din 20 de lectii audio (mp3), iti permite sa inveti progresiv germana, de la forme simple de salut, pana la imbunatatirea si perfectionarea pronuntiei si exercitii de conversatie
   
Prin aplicarea metodei de invatare rapida a doctorului Lozanov vei avea avantajul reducerii cu peste 75% a timpului necesar pentru invatarea vocabularului si a expresiilor limbii germane.
   
Metoda de invatare cu traducere secventiala din germana in romana utilizata de acest curs este folosita la nivel international de cei mai buni profesori si este validata stiintific ca asigura intelegerea rapida a limbii germane.
   
Fiecare lectie audio este completata de suportul text, pentru a ajuta creierul sa asimileze de doua ori mai repede informatiile primite (auditiv si vizual).
   
In cursul "Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile" gramatica se invata doar prin intermediul conversatiilor, astfel scapi de teorie si frustrari, si inveti gramatica din mers (incearca si tu acest curs unic in Romania)
 
 

Incepe astazi si in 21 de zile vei vorbi corect
si fluent germana
pentru pretul unei singure meditatii!

 

Grabeste-te pentru a prinde unul din cele 1000 71 de pachete ramase! Cursul Vorbeste Germana Cursiv in 21 Zile este o reteta foarte populara de invatare a limbii germane si de aceea acest curs unic si inedit se vinde ca painea calda!

O data epuizat acest stoc va dura minim 3-5 luni pana vom tipari alte 1000 de exemplare

Nu mai amana, acum ai posibilitatea sa inveti germana fara sa depinzi de profesor, fara bani pe meditatii si timp pierdut pe drumuri, acum poti invata germana oriunde si oricand.

 
 

Iata ce gasesti in cursul
Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile

 

Cursul "Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile", este unic prin faptul ca include mai multe metode de invatare audio-vizuala concepute exclusiv pentru acest curs de doi profesori din Sibiu si o echipa de profesori germani!

De aceea in curs vei gasi:
Lectii de vocabular:
Inveti vocabularul cu urechea, astfel incat sa il poti folosi atunci cand vorbesti? Lectiile audio de vocabular sunt de 2-3 ori mai eficiente decat lectiile care presupun doar citirea.
Asculta mini-povesti si raspunde:
Folosind lectiile cu mini-povesti, intelegi imediat germana si iti imbunatatesti automat abilitatea de a vorbi fluent si cu usurinta!
Lectii sub forma de povesti cu exprimarea punctului de vedere:
Iata secretul pentru a deveni un expert in gramatica limbii germane - fara nici un efort. Ce-ar fi daca si tu poti invata gramatica ca un copil nativ - natural, usor si intuitiv? Exact asta vei obtine din povestile cu exprimarea punctului de vedere!
Articole in format audio (mp3):
Imagineaza-ti daca lectiile de limba germana ar fi hazlii, usoare, interesante, atragatoare si inteligente - ti-ar face mai mare placere sa inveti limba germana? Atunci descopera lectiile noastre audio.

...peste 21 de zile poti fi in acelasi loc sau vei fi in centrul atentiei ori de cate ori esti intr-un grup de prieteni care vorbeste germana. Vei fi ACELA care vorbeste germana - toata lumea simpatizeaza oamenii care pot vorbi o limba straina.

Si poate ti se pare ciudat, dar oamenii se simt atrasi de persoanele de sex opus care vorbesc o limba straina!


Comanda acum cursul Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile pentru doar 80 lei 57 lei (pret disponibil numai pana pe , inclusiv)

COMANDA Cursul VORBESTE CURSIV GERMANA IN 21 ZILE, astazi SI Primesti GRATUIT alte 4 (patru) CARTI:

Daca comanzi astazi cursul "Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile", primesti absolut GRATUIT patru publicatii de ultima ora despre invatarea rapida a limbii germane!

Bonus #1 - Descopera Gramatica Rapid si Usor

In acest material gasesti cele mai bune metode de memorare instantanee a gramaticii limbii germane, plus o multime de definitii, exemple si exercitii care te ajuta sa descoperi tu singur gramatica si regulile ei. (*acest bonus vine pe supor CD)

Bonus #2 - Expresii Uzuale Folosite in Limba Germana

Lista completa cu cele mai folosite expresii din limba germana. Acest ghid include expresii din domenii precum: turism, sanatate, auto, financiar, s.a.m.d. (*acest bonus vine pe supor CD)

Bonus #3 - Curs Rapid de Initiere in Limba Germana

Este recomandat sa rasfoiesti acest curs inainte de a incepe sa asculti CD-urile Audio (mp3). Aici gasesti explicate pe intelesul tau reguli generale de pronuntie si lectii scurte de conversatie, gramatica si vocabular (*acest bonus vine pe supor CD)

Bonus #4 - Caiet de Limba Germana pentru Incepatori

Recomandam sa ai la tine acest caiet pe parcursul celor 21 de zile si sa repeti din el: forme de salut, forme de multumire, alfabetul, vocabularul de baza, reguli de citire, numerelele si verbul

CURSUL - Continutul celor 20 de lectii audio vine in format mp3 pe doua CD-uri si insumeaza peste 4 ore (248 min.) de limba germana ce pot fi ascultate la calculator, in masina sau la orice mp3 player portabil!

SUPORT TEXT CURS - Continutul celor 20 de lectii audio in format text, disponibil pe CD (in format PDF) sau carte tiparita, astfel poti citi in timp ce asculti CD-urile audio (mp3), injumatatind astfel timpul de invatare

* bonusuri oferite GRATUIT astazi - - doar alaturi de cursul Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile


Comanda astazi - - cursul Vorbeste Cursiv Germana
in 21 Zile
si primesti GRATUIT 4 carti si reducere de 35%
in limita ultimilor 1000 71 de pachete

(Asadar primesti un curs si 4 carti la pretul de doar 80 lei 57 lei, TVA inclus)

Nu mai amana lucrurile. Nu astepta sa treaca luni, poate chiar ani
cand acum poti invata germana in doar 21 de zile!


Comanda astazi - - si primesti gratuit inca 3 cartiMai mult, imi asum eu riscul acestei investitii in locul tau, astfel tu vei invata germana in urmatoarele saptamani sau daca nu, platesc eu acest curs!
 
 

Aceasta oferta este limitata
la doar 1000 71 exemplare disponibile

 
Din pacate nu putem ajuta foarte multi oameni, fiindca din experienta avuta o data ce incepi sa inveti limba germana s-ar putea sa ai intrebari la care noi iti vom raspunde rapid, pentru a nu intarzia deloc in cele 21 de zile.

De aceea am luat decizia de a vinde acest pachet la doar 500 clienti, dar cererea foarte mare si interesul in invatarea rapida a limbii germane au facut sa dublam la 1000 numarul oamenilor pe care dorim sa ii ajutam in 2011. Bucura-te si tu ASTAZI de aceasta oferta in limita celor 1000 71 de pachete disponibile, si primesti GRATUIT inca 4 publicatii de specialitate!
 
 

Pentru 2,7 lei/zi timp de 21 de zile inveti sa vorbesti germana...
Comanda chiar acum si vorbim peste 21 de zile!

 


CLICK AICI PENTRU A COMANDA
DOAR 57 LEI (Oferta Limitata Disponibila Astazi)

 Un pret mai de bun decat acesta nu cred ca mai exista, practic pentru 2,7 lei / zi timp de 21 de zile vei invata sa vorbesti germana... este mai ieftin ca o ceasca de ceai... Iti permiti sa investesti acesti bani in tine?

Daca esti foarte hotarat sa vorbesti si tu germana excelent, incepe chiar astazi si nu te lasa amagit de pretul mic! Iti ofer un pachet uimitor de lectii care se vand cu usurinta la pretul peste 120 ron.

PS - Aminteste-ti ca vei primi:

Lectii de vocabular audio - pentru a te ajuta sa inveti cuvinte si expresii pe care ti le vei aminti mereu!
Asculta povesti si raspunde - cele mai puternice lectii pe care le vei folosi vreodata!
Articole audio - mai multe posibilitati incredibile de ascultare a unor subiecte deosebit de interesante, intr-o germana reala!
Lectii cu exprimarea punctului de vedere - o cale uimitoare pentru a invata gramatica fara a studia regulile!
Comentarii Audio - imbunatateste-ti abilitatile de intelegere si ascultare!
Ghiduri sub forma de text - Texte pentru toate lectiile audio!


P.P.S. Nu este vina ta pentru ca n-ai invatat deja limba germana sau poate nici o alta limba straina! Dar schimbarile aduse de cursul Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile permit invatarea limbii germane in doar 21 Zile! Cursul iti arata exact ce sa faci: comanda ghidul > rasfoiesti ghidul de initiere a incepatorului > asculti lectiile audio > consulti ghidul scris > inveti germana!


Aceasta oferta este disponibila in limita a 1000 bucati, si include cele 4 materiale prezentate mai sus. Pachete disponibile 1000 71 exemplare

 
 


Click aici pentru a comanda cursul "Vorbeste Cursiv Germana in 21 Zile"
la pretul de doar 80 lei 57 lei (plus 4 carti incluse gratuit in pachet)© Toate drepturile rezervate 2010-2011
Comanda Acum | Privacy | Termeni si Conditii